Ardei copti

Nu e vorba de o reteta, doar am vrut sa-i am pe blog. 
 Ardeii ii coc pe plita foarte incinsa, nu in cuptor, e mare diferenta de gust. 

se intorc pe toate partile, trebuie sa se coaca bine, dar sa nu se arda, ca atunci nu se pot curata bine, se rup.
 Dupa ce ii luam de pe plita ii punem intr-o cratita, presaram sare grunjoasa peste ei, punem repede un capac deasupra si ii lasam aproximativ 1 ora. Daca stau asa se aburesc si se curata foarte usor. Apoi cu mana umeda incepem sa curatam, cu grija si atentie sa nu ramana coji negre. Pe masura ce ii curatam ii punem intr-un castron, unde isi vor lasa zeama lor, care este foarte gustoasa, nu se arunca.
 Apoi, intr-o cana (pahar) adaugam sare, otet de mere cu miere si putina apa (depinde de gust), amestecam bine pana se dizolva sarea si turnam peste ardei. Ii sucim de pe o parte pe alta si apoi adaugam si putin ulei peste ei. Ii plimbam iar prin sos si ii bagam la frigider pana in momentul servirii.
 Sunt foarte gustosi si avand in vedere ca sunt plini de vitamina C este chiar indicat sa-i consumam acum la trecerea dintre anotimpuri.
  Pofta buna !